VS11/VS12

 

De RMH VS11 en VS12 zelfrijdende voermengwagen

 

De RMH VS11 en VS12 zelfrijdende voermengwagens zijn compacte, smalle en lage machines die bij uitstek geschikt zijn voor kleinere bedrijven. De superieure besturing zorgt ervoor dat deze machine zeer wendbaar is.

 

Brochure downloaden Meer informatie

 

Structuur behoudende frees

De machine heeft een 180 cm brede spiraalfrees. Deze frees met speciaal gevormde messen zorgt voor een stuctuurbehoud van de producten. Met slechts 60 messen op de frees wordt een hoge laadcapaciteit gegarandeerd. De frees wordt door een hydraulisch bedienbare klep afgeschermd.

Ergonomische bediening

Vanuit de ergonomisch gevormde cabine heeft de bestuurder een goed en helder zicht rondom de machine tijdens het werken. De bediening van de diverse functies gaat middels een overzichtelijk bedieningspaneel en controle-display.

Weegsysteem

De machine is standaard uitgevoerd met een programmeerbaar elektronisch weegsysteem. Hiermee kunnen recepten vooraf worden ingevoerd. Vanaf een goed zichtbaar geplaatst display in de cabine kunnen de diverse produkten nauwkeurig geladen worden. Meerdere programmeerbare weegsystemen zijn als optie leverbaar.

Mengen

Via een rubber invoerband komt het product in de kuipvormige mengbak. Deze heeft standaard aan de binnenzijde ca. 1 meter hoog edelstaal, waarop een levenslange garantie gegeven wordt. De verticale mengvijzel heeft 2 mengsnelheden en is voorzien van edelstaal op de buitenrand. In combinatie met de 9 parabolisch gevormde verstelbare snijmessen, zorgt dit voor een homogeen, luchtig mengsel. Mechanisch bedienbare tegenmessen zorgen voor extra snijcapacitieit.

Lossen

Het product wordt gelost via een standaard grote hydraulisch bedienbare losdeur aan de linkerzijde van de machine. Optioneel is een losdeur aan de rechterzijde mogelijk, ook een schuifbare of opklapbare afvoerband zijn mogelijk.

Camerasysteem

De RMH VS11 en VS12 voermengwagens zijn standaard uitgevoerd met een camerasysteem. Vanaf een duidelijk display in de cabine  zorgt 1 camera voor goed zicht in de mengbak en een tweede camera voor zicht achter de machine bij het achteruit rijden.

 

 

  Volume (m3) Vermogen (PK) * Lengte (cm) Breedte (cm) Hoogte (cm)
VS 11 11 120 605 240 250
VS 12 12 120 605 240 265

* Deutz TCD3.6 L4, 120PK, TIER IV-Stage

 

Informatie aanvragen

                                                                          

Bekijk de RMH Mixellent in actie