RMH Premium

 

De RMH Premium zelfrijdende voermengwagen

 

De Premium is speciaal ontworpen voor de middelgrote en grote melkveebedrijven. Door zijn afmetingen, wendbaarheid en grote betrouwhaarheid is deze machine uitermate geschikt voor professionele bedrijven.

Brochure downloaden Meer informatie

Structuur behoudende frees

De machine heeft een 2 meter brede spiraalfrees. Deze frees met speciaal gevormde messen zorgt voor een stuctuurbehoud van de producten. Met slechts 66 messen op de frees wordt een hoge laadcapaciteit gegarandeerd. De frees wordt door een hydraulisch bedienbare klep afgeschermd.

Ergonomische bediening

Vanuit de ergonomisch gevormde cabine heeft de bestuurder een goed en helder zicht rondom de machine tijdens het werken. De bediening van de diverse functies gaat middels een overzichtelijk bedieningspaneel en controle-display.

Weegsysteem

De machine is standaard uitgevoerd met een programmeerbaar elektronisch weegsysteem. Hiermee kunnen recepten vooraf worden ingevoerd. Vanaf een goed zichtbaar geplaatst display in de cabine kunnen de diverse produkten nauwkeurig geladen worden. Meerdere programmeerbare weegsystemen zijn als optie leverbaar.

Mengen

De 2 verticale mengvijzels met ‘overlapping-systeem’ hebben speciaal gevormde snijmessen. Door dit ‘overlap systeem’ is het mogelijk kleinere mengsels perfect te mengen. In combinatie met de speciaal gevormde mengbak garandeert dit een homogeen, luchtig mengsel. De hydraulisch bedienbare tegenmessen zorgen voor extra snijcapaciteit.

Lossen

Het product wordt gelost via een standaard grote losdeur links voor. Een hydraulisch traploos uitschuifbare afvoerketting zorgt ervoor dat het product op de juiste plek komt. Hierdoor wordt niet over het product gereden en kan er gelijkmatig gedoseerd worden. Meerdere losdeuren op meerdere posities zijn optioneel mogelijk.

Camerasysteem

De RMH Premium is standaard uitgevoerd met een camerasysteem. Vanaf een duidelijk display in de cabine zorgt 1 camera voor goed zicht in de mengbak en een tweede camera voor zicht achter de machine bij het achteruit rijden.

 

 

  Volume (m3) Vermogen (PK)* Lengte (cm) Breedte (cm) Hoogte (cm) Spoorbreedte d (cm)
Premium 15 15 218 950 225 275 225
Premium 17 17 218 950 225 295 225
Premium 19 19 218 950 225 315 225
Premium 21 21 218 950 260 315 225

* Volvo-Penta TAD870, 6 cyl. 218 PK, TIER IV-Final

Informatie aanvragen

                                                                          

Bekijk de RMH Mixellent in actie