RMHgroot
Europe Recycling
Stoevelaar Machinery
 
 
 
 
TerugSuccesvolle open dagen

Op 7, 8 en 9 juni organiseerden RMH Stoevelaar Machinery, Europe Recycling en Europe Forestry open dagen. Aanleiding hiervoor was het 12,5 jarig jubileum van Stoevelaar Machinery.

12,5 jaar geleden begon de familie Stoevelaar als importeur van RMH voermengwagens voor de Nederlandse en Belgische markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste afnemers van RMH voermengwagens en importeur voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Daarnaast werd Europe Recycling Equipment en recent Europe Forestry opgericht. Europe Recycling richt zich op de recycling industrie met de mobiele shredders van Hammel en het eigen merk stationaire shredders Europe Shredders. Europe Forestry is met de eigen ontwikkelde houtversnipperaars Europe Chippers en het Amerikaanse Precision Husky een belangrijke partner voor de bosbouwindustrie.

Tijdens deze dagen was een groot aantal RMH voermengwagens te zien. Er waren o.a. wagens uit de Mixellent, Mixellium en Mixell serie te zien. Ook stond er een VSL16 en een VS11. Naast de mengwagens was de Europe Chippers C1175, de grootste houtversnipperaar uit de Europe Chippers familie, aan het werk. Ook  Uniek was de demonstratie met de grootste mobiele shredder ter wereld, de Hammel VB 1500 D. Op het terrein in Stegeren vekleinde deze 1500 PK sterke shredder zonder moeite autowrakken.

Hieronder zijn diverse foto's en een videoimpressie te zien van de succesvol verlopen dagen.

 

 

 

opendagen5.jpg

opendagen7.jpg

opendagen2.jpg

opendagen12.jpg

opendagen3.jpg

opendagen13.jpg

opendagen14.jpg

opendagen15.jpg

opendagen16.jpg

 

 

Occasions

foto sperator_klein.png 2013-01-07_17.18.00.jpg sperator_klein.png foto sperator_klein.png foto

RMH VS12
Zelfrijdende
voermengwagen

 

 verder_lezen.png

RMH Platinum 15

Zelfrijdende
voermengwagen

 

verder_lezen.png

RMH MegaMix 21

Zelfrijdende
voermengwagen

verder_lezen.png

RMH 630

Getrokken
voermengwagen

 

verder_lezen.png 


 

alleoccasions.jpg

productshadowr.png